Home

Kennel Cawood er organiseret under
Dansk Kennel Klub og Dansk Retriever Klub 

Kære besøgende, det er med stor sorg vi må meddele, at Johnny Nielsen efter kort tids sygdom afgik ved døden d. 20.11.2019. Hjemmesiden her vil fortsætte og henvendelser bedes rette til Johnnys hustru Hanne Bondo på  hanne.bondo@gmail.com

Dear visitor. It is with great sadness to announce Johhnny Nielsen died after a period of serious illness. Please direct inquiries to hanne.bondo@gmail.com

Retrieveren (DRK) har skrevet denne meddelelse på klubbens hjemmeside:
Johnny Nielsen er den 20. november sovet stille ind efter kort tids sygdom.
Johnny fik sin første Golden Retriever – Sif – for 35 år siden og blev hurtigt en aktiv del af markprøveverdenen.
Hans passion og kærlighed til hunde, og i særdeleshed de gyldne langhårede, fornægtede sig aldrig. En stille og kærlig måde at føre hund på blev hurtigt hans kendetegn. Man hørte aldrig Johnny hæve stemmen overfor sine hunde.
Johnny var det mest hjælpsomme menneske. Han hjalp hvis man havde behov for det, både i forhold til træning af hund og på utallige prøver. Ingen som ham kunne kaste en dummy – og Johnny’s fine ideer til prøveoplæg, har mange nydt godt.
Johnny vil blive savnet utrolig meget.
Tankerne går især til Hanne og sønnerne Kasper og Morten.
Johnny bisættes på tirsdag den 26. november fra Skansekapellet, Skansevej 113, 3400 Hillerød

Vi opdrætter golden retrievere til jagt og markprøver. Tag en rundtur  og kontakt os, hvis du er interesseret i vores opdræt eller er på udkig efter en hvalp til jagt og markprøver.

Vi ønsker at opdrætte Goldens, der lever op til racens oprindelige formål, som er effektive apportører af vildt til lands og til vands.